LIFE EVENTS EVEN VOORSTELLEN EVEN VOORSTELLEN DE WEBPORTAL DE WEBPORTAL CONTACT CONTACT ONZE WERKZAAMHEDEN ONZE WERKZAAMHEDEN
ONZE WERKZAAMHEDEN ONZE WERKZAAMHEDEN
Administratie- en belastingconsulent Behalve het periodiek bijwerken van uw admini- stratie verzorg ik de aangiftes omzetbelasting en uw loonadministratie. Daarnaast stel ik de jaarrekening voor uw bedrijf op en verzorg ik de fiscale aangiftes. Met de tussentijdse rappor- tages geef ik u inzicht hoe uw bedrijf ervoor staat. Graag bespreek ik regelmatig de bedrijfsontwik- kelingen met u, zodat ik goed kan meedenken en kan inspelen op de situatie in uw bedrijf.
Fiscaal adviseur De veranderingen in de belastingwetten volgen elkaar snel op. Ik informeer u over de gevolgen voor uw bedrijf en/of voor u persoonlijk. Ook verzorg ik de fiscale aangiftes van de aangifte inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting, tot de aangifte schenkbelasting en erfbelasting. Tevens informeer ik u of de voorlopige aanslagen in de pas lopen met de te verwachten aanslagen. Daarnaast adviseer ik u over fiscale zaken zoals de auto, onroerend goed, eenmanszaak, v.o.f. of bv en de btw-kwesties.
Financieel Planner Als financieel planner bespreek ik met u uw persoonlijke en zakelijke wensen en doelen. Vervolgens inventariseer ik uw inkomsten, uw uitgaven en uw vermogen. In een advies geef ik u aan in hoeverre uw wensen financieel haalbaar zijn en wat u kunt doen om deze te bereiken. Ook maak ik voor u inzichtelijk wat de gevolgen zijn van eventuele tegenslagen, zoals werkeloos- heid, arbeidsongeschiktheid, scheiden en overlijden. Hierdoor krijgt u een goed beeld of uw wensen haalbaar zijn. Financiële planning is een continueproces, waarbij de veranderingen in uw leven en uw wensen centraal staan.