Klantervaringen met Financial Life Planning

Lees hier wat eerdere klanten vonden van Life Planning, de George Kinder’s EVOKE®-methode en de begeleiding door Monique Wientjes.

Jeannette van Sleeuwen
Toen ik van Monique hoorde over Life Planning merkte ik dat mijn hart sneller ging kloppen! En meteen ook kwam de gedachte dat het vast niet voor mij was bedoeld maar voor mensen die het al ‘hadden gemaakt’. Door een ingrijpende ziekte ben ik arbeidsongeschikt geraakt en kon ik niet verder gaan met mijn bureau voor marketing en communicatie. Een van de grootste vragen die me bezig hield was: ga ik het wel redden financieel?

Door de structuur die Monique me in het life planning traject bood en de prikkelende gesprekken, kwam ik tot de ontdekking dat het ideale leven voor het grijpen lag! Het huiswerk was intensief en soms best confronterend en toch naar mate ik verder in het traject kwam, werd ik steeds enthousiaster!

Het traject te starten vanuit passie – wat wil ik nu écht – niet gehinderd door financiële vraagstukken geeft een enorm gevoel van rijkdom. Ik heb weer helder wat ik écht belangrijk vind in het leven en hoe dichtbij ik daar al ben! En ik heb ontdekt dat er financieel meer mogelijk is dan ik dacht. Met de bijzonder prettige begeleiding van Monique, een open blik en het aanspreken van mijn creativiteit ga ik vol vertrouwen de toekomst tegemoet!

Ceciel van Hemel
Op een cruciaal kruispunt in mijn leven, kwam Monique op mijn pad met haar Life Planning methode. De gedegen methode en haar bijzondere begeleiding waren voor mij van onschatbare waarde om tot de juiste keuzes te komen.

Het gaat om een bijzondere combinatie van enerzijds diverse sessies om werkelijk je droom te achterhalen en anderzijds tot in detail uitvinden wat de financiële mogelijkheden zijn. Het traject is intensief maar ongelooflijk inzichtelijk en behulpzaam. Met haar persoonlijke benadering stemde Monique haar werkwijze volledig op mij af. Vanuit een veilige basis voelde ik me gemotiveerd en geïnspireerd om heel open en eerlijk bij mezelf te rade te gaan. In de nazorg van het traject voel ik me gesteund bij het realiseren van mijn gestelde doelen. Nu enkele maanden verder lijkt het er inmiddels op dat mijn droom werkelijkheid gaat worden. Ik ben Monique heel dankbaar voor haar bijdrage daaraan.

Herman Krabbendam & Anita van der Zaag

Herman Krabbendam en Anita van der Zaag die in 1997 hun eigen bedrijf in communicatie en vormgeving startten, zagen de verschuiving van drukwerk naar online en van traditioneel adverteren naar de opkomst van social media. Hiermee ontstonden veel nieuwe disciplines om invulling te geven aan het creatieve werk. Maar het betekende ook nieuwe keuzes maken: waar stop je je energie in?

‘Monique is al jaren onze financiële coach, maar we aarzelden of Life Planning niet iets te ‘zweverig’ voor ons was. Ze overtuigde ons het toch te doen, en het traject bleek een kans om wat we deden eens goed onder de loep te nemen. Ze houdt je een spiegel voor, waardoor je uit het dagelijkse proces kunt stappen. Monique luistert, analyseert en adviseert echt onafhankelijk en dat is in de financiële dienstverlening best uniek. Door haar als klankbord te hebben, formuleren we onze doelen nu gerichter dan eerst. Kansen zien en focus aanbrengen. We zijn blij dat we dit onszelf hebben gegund.’